Opleidingen

Waarom een cursus volgen bij Vantricht Solutions?

Een incident gebeurt altijd onverwacht. Op het bedrijf, op het voetbalveld of op straat. Een beginnend brandje, een collega die zichzelf snijdt, een oudere man die plotseling een hartstilstand krijgt of een kindje met een botbreuk. De overlevings- en genezingskans van een slachtoffer wordt mede bepaald door het snelle optreden van omstanders. Heb jij de juiste reflex wanneer een voorbijganger plots in nood raakt?

Als erkend opleider biedt Vantricht Solutions opleidingen op maat van elke groep. Met een focus op de toepassing van theoretische kennis in de praktijk. In wederzijds overleg bepalen we welke vaardigheden voor uw situatie gewenst zijn, perfect afgestemd op de groep en de praktijksituatie. De opleidingen worden altijd gegeven door een instructeur die gecertificeerd is in diverse soorten trainingen met jarenlange praktijkervaring in de zorg, ambulancediensten en brandweer. Zij weten precies wat spoedeisende zorg inhoudt.

Een overzicht van onze opleidingen

EHBO op het werk

Het meeste van onze tijd brengen we door op het werk. Noodsituaties herkennen en gepast reageren kan dus van levensbelang zijn.

Kleine Blusmiddelen

De korte opleiding ‘Kleine Blusmiddelen’ maakt werknemers vertrouwd met de verschillende soorten brand en leert hen het juiste blusmiddel hieraan te koppelen.

EHBO Kind & Baby - Levensreddend handelen bij baby’s en kleine kinderen

Baby’s kunnen niet vertellen wat er met ze aan de hand is. Als ouder is het onze taak om de signalen te herkennen en hierop te reageren.

Reanimatie - AED

Iedereen die reanimatietechnieken beheerst heeft het potentieel om een leven te redden. De juiste reflex is altijd belangrijk op een plek waar vele mensen samenkomen. Deze opleiding duurt 4u

Erkende partners

EHBO & BRANDPREVENTIE OPLEIDINGEN OP MAAT VAN BEDRIJVEN

Levens redden, is dat geen mooie missie?

Trainingen op maat van bedrijven

Een risico-analyse legt de gevaren van uw werkomgeving bloot.
Hierna volgt een opleiding in de juiste context.

Gecertificeerde opleiders

De opleidingen worden gegeven door een instructeur die
gecertificeerd is in diverse soorten trainingen met jarenlange praktijkervaring
in de zorg, ambulancediensten en brandweer.

    Vraag een offerte aan

    X